Спиране на атаките срещу лидера на БСП Корнелия Нинова от

...
Спиране на атаките срещу лидера на БСП Корнелия Нинова от
Коментари Харесай

БСП, Кюстендил: Спрете атаките срещу лидера Корнелия Нинова! Проявете смирение и мъдрост

Спиране на офанзивите против водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от нейните съперници за председателския пост в партията, желаеха от социалисти от Кюстендил.
Според тях нападките против Нинова добили такива размери, че минали всевъзможни граници на възможно политическо опълчване. Те приканиха и за прекъсване на безогледната битка за власт в Българска социалистическа партия.
 Таско Ерменков: Искам визии за Българска социалистическа партия от претендентите за ръководител, не избрания за Корнелия Нинова Таско Ерменков: Искам визии за Българска социалистическа партия от претендентите за ръководител, не избрания за Корнелия Нинова
Във връзка с последните медийни изяви на съперниците на Корнелия Нинова за ръководител на Българска социалистическа партия, бих ги призовал да се съсредоточат не в...
„ Нека има съревнование, дано има битка на хрумвания и дано членовете на партията преценяват зад кого да застанат “, написаха в декларация членовете на кюстендилския Общинския съвет на столетницата и настояха пред Централната изборна комисия, организираща първия в историята на партията избор за ръководител, да сътвори „ всички условия за гарантиране на едни почтени, транспарантни и лишени от всевъзможни подозрения вътрешнопартийни избори, като покаже качества, че може да сплотява и да дава решения в спешни обстановки “.
В декларацията на левицата от Кюстендил се прави и разбор на обстановката в Българска социалистическа партия: „ Партията влиза от скандал в скандал, което я изтощава и лишава от опцията да бъде приета като сериозна и демократична опция на настоящето ръководство “. Общинският съвет установи още: „ В България ври и кипи - митинги против корумпираното олигархично ръководство с искане за оставки обгърнаха столицата и доста от огромните градове. Натрупа се голяма сила - най- към този момент на младежите, искащи същинска смяна. До скоро непримирими политически врагове застанаха зад настояването да съборим мафията и да върнем страната в руслото на същинското демократично и транспарантно ръководство “.
Кюстендилските социалисти молят към съпартийците си в умозаключение: „ Очакваме да деянията мъдрост, схващане и примирение в един толкоз решителен за страната ни интервал “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР