Спиралата прави миглите ни да изглеждат страхотно, но не и

...
Спиралата прави миглите ни да изглеждат страхотно, но не и
Коментари Харесай

Петна от спирала – как да ги премахнем от всяка тъкан?

Спиралата прави миглите ни да наподобяват ужасно, само че не и облеклата, кърпите, калъфките за възглавници или килимите вкъщи. Научете по какъв начин вярно да премахвате сложната композиция от багрило и мазни/восъчни съставки от всяка тъкан:
Петна от серпантина върху облекла и спално долни дрехи
Всички спирали мигли са дефинирани от масла, восъци и багрила. Когато се появят петна върху тъкани, които могат да се перат в пералня, започнете, като първо третирате мазния/восъчен съставен елемент на петното с препарат за унищожаване на петна. Втрийте продукта в тъканта с четка с мек косъм или с пръст.

Ако нямате препарат за унищожаване на петна, използвайте малко мощен течен перилен препарат, който има задоволително ензими, с цел да разтвори, повдигне и отстрани петното.

Оставете препарата да подейства най-малко петнадесет минути, преди да изперете дрехата или спалното долни дрехи, както е указано на етикета. Използвайте най-горещата температура на водата, предложена за тъканта.

 Добави изложение

След пране проверете дали не са останали петна. Никога не сушете изцапана със серпантина тъкан на висока температура в сушилня за облекла. Високата топлота на сушилнята може да докара до трайно сгъстяване на петното. Ако след измиване останат следи от багрилото на спиралата, смесете разтвор от белина на кислородна основа и хладка вода. Следвайте напътствията на опаковката за това какъв брой артикул да добавите към водата. Потопете напълно дрехата и я оставете да се накисне най-малко осем часа или цяла нощ. Проверете петното и повторете, в случай че е належащо, и завършете с изпиране както нормално.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Петна от сприла върху облекла единствено за химическо почистване
Ако дрехата е обозначена за отнасяне единствено с химическо почистване, най-хубавият вид е да се отправите към професионален център допустимо най-скоро. Посочете и идентифицирайте петното, с цел да им помогнете да го третират вярно. Ако решите да се справите с петното вкъщи, пробвайте да почистите мястото с малко разтворител за химическо почистване върху бяла забрадка . Започнете от външния борд на петното и работете към центъра, с цел да не стане по-голямо. Продължавайте да се движите към чиста част от кърпата, до момента в който петното се придвижва. Оставете да изсъхне на въздух.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР