Спиралата от избори, която Lupa.bg прогнозира, че ще обхване страната

...
Спиралата от избори, която Lupa.bg прогнозира, че ще обхване страната
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Вече хвърлят залози онлайн за следващите парламентарни избори

Спиралата от избори, която Lupa.bg предвижда, че ще обхване страната още след рухването на кабинета на Кирил Петков и четворната коалиция предходната година, към този момент откри място и в букмейкърската адженда. 

От през вчерашния ден, ден след следващия предварителен парламентарен избор, който още веднъж не излъчи безапелационен победител поради тесния марж сред първенеца ГЕРБ и досегашните ръководещите от Политическа партия (в коалиция с Демократична България - б.р.), се вихрят нови залози - дали 49-ото Народно събрание ще се разпадне до няколко месеца. 

Все още неконституирано и незаработило, то (според коефициентите) ще последва ориста на най-краткия до момента 45-и състав от 2021 година и е много по-вероятно да бъде необуздано от президента до 30 юни тази година, което вещае и следващи избори в разгара на лятото. Вероятно даже преди локалните през октомври. 



Кодошът с разиграването на ориста на политическата система у нас през букмейкърските онлайн организации се случва на фона на упоритото, към този момент гонещо 48-и час, безмълвие от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ във връзка изхода от вота в неделя. 

А наблюдателни наши източници ни осведомиха, че в деня на изборите са забелязали любопитен феномен - имало е специфични
залози дали Движение за права и свободи ще успее да изпревари " Възраждане ", като през целия ден коефициентите сочели висока опция това да се случи.

Непосредствено преди изключването на машините и запечатването на урните за хартиените бюлетини обаче коефициентите се обърнали и изстреляли този на Копейкин високо нагоре. Все отново националистите-русофили излязоха трети на последния избор. 
ТЕМА преди 42 минути 3184 преди 3 часа 632 преди 4 часа 880

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР