Спиралата на престъпността във Вашингтон, окръг Колумбия, взе нов обрат

...
Спиралата на престъпността във Вашингтон, окръг Колумбия, взе нов обрат
Коментари Харесай

Спиралата на престъпността в окръг Колумбия приема нов обрат с очевиден призив към крадците от магазини да се „обединят“ срещу търговеца на дребно: доклад


Спиралата на престъпността във Вашингтон, окръг Колумбия, взе нов поврат тази седмица, когато брошура се обади за крадци от магазини да се „ обединят “ и да претърсят локален магазин за хранителни артикули е открит пред празна постройка в Колумбия Хайтс, демонстрира отчет.

" Крадците от магазини се обединявайте! Вземете всичко, което не е заковано. Разбийте прозорците ", се споделя във флаера, призовавайки хората да претърсят местонахождение на Safeway в града, съгласно Fox 5 DC.

Флаерът е открит на празен прозорец на витрина на Irving Street NW, съгласно магазина. Изходът не разгласява известието на флаера в неговата целокупност, защото не е ясно кой е разгласил листовката и дали желанията им да претърсят Safeway са законни.

„ Мисля, че това е куп нелепости “, сподели един покупател на Safeway пред FOX 5 за листовката. „ Така си мисля. Знаеш ли, виждам хора да влизат в този Safeway тъкмо тук и ги виждам да вземат неща и да крадат. Знаеш ли, не споделям...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР