Спира се движението на автомобили в гр. Царево и започва

...
Спира се движението на автомобили в гр. Царево и започва
Коментари Харесай

Започна евакуация на къмпингите „Арапя“, „Нестинарка“ и с. Лозенец

Спира се придвижването на коли в гр. Царево и стартира евакуация на к-г Арапя, с. Лозенец и к-г Нестинарка. Това реши спешният щаб на Община Царево по отношение на поройния дъжд, който се изсипа в региона.

Щабът реши също по този начин да се спре придвижването на полицейски пункт Караагач в посока община Царево, както и по пътя сред с. Синеморец и гр. Ахтопол.

Общинският спешен щаб в Царево е  ръководен от кмета на общината и неговия екип с шефа на ОДМВР Бургас, шефа на РДПБЗН-Бургас и представители на РСПБЗН гр. Царево, Гранична полиция, районно управление (на МВР) Полиция и жандармерия. Изключенията важат единствено за профилирани коли.

Властите приканват всички поданици и посетители да не напущат домовете си, а при нужда да заемат места по високите елементи на постройките.

Към 12 ч. през днешния ден електрозахранването в детска градина " Ален мак " е било прекратено, като една част от постройката се е наводнила, само че децата са преместени на безвредно място. Ръководството на детското заведение се да приберат своите деца от северния вход на постройката.

Кризисният щаб в Царево ще заседава непрекъснато до привършване на бедствието.

Вижте фрагменти от бедствието на къмпинг Арапя:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР