Спира мащабното претърсване за изчезналия Александър. Акцията на полицията продължава,

...
Спира мащабното претърсване за изчезналия Александър. Акцията на полицията продължава,
Коментари Харесай

Бащата на Сашко: Чувствам, че го държат някъде против волята му

Спира огромното претършуване за изчезналия Александър. Акцията на полицията продължава, само че повече няма да бъдат проведени голям брой доброволци по разнообразни направления. Това сподели Станислав Фердов, ръководител на БСС, който провежда акции по издирването на изчезналия Александър.

Полицията към момента не е попаднала на диря от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата околност над Профилакториума в миньорския град.

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

Междувременно доброволци са недоволни от това по какъв начин протича търсенето и подозират, че получават и неверни сигнали от бащата на изгубеното дете. „ Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км. някаква съгласуваност. Иначе се лутаме по гори и паланки. Всички имат съмнения, версиите са доста, че бащата го укрива, има версии, че е похитен от майката ”, показа Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец, съобщи Нова ТВ.

„ Не мога да бъда безусловно сигурен, само че познавайки Алекс, не позволявам, че той просто ей по този начин би се изгубил в гората. Чувството ми като татко е, че той се държи някъде срещу неговата воля ”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР