Спипан при опит да изнесе в Турция 21,8 кг кокаин

...
Спипан при опит да изнесе в Турция 21,8 кг кокаин
Коментари Харесай

Спипан с кокаин за 1,2 млн. лв поиска споразумение

Спипан при опит да изнесе в Турция 21,8 кг кокаин гражданин на Ямбол изиска да подписа съглашение с наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор като по този метод оптимално понижи времето, което ще би трябвало да прекара зад решетките.

23-годишният Мариан Събев Събев беше арестуван към обяд на 16 декември 2020 година на граничен пункт Лесово – Хамзайбели, откакто митничарите откриха в караното от него Пежо 407 с белгийска регистрация тузарската дрога.

Кокаинът е бил разпределен в 22 пакета, подредени във фабрична празнина на багажника, над която е бил инсталиран спомагателен похлупак. Наркотикът е бил предопределен за клиент от южната ни съседка, разясниха тогава осведомени, съгласно които допускат, че курсът е бил следен още от тръгването на автомобила от София към границата. Пакетите са били в допълнение украсени с лога на хранителни добавки, импорт от Колумбия и Филипините.

Първоначално Събев, който има зад тила си една условна присъда за шофиране след приложимост на опиат и живеещ на квартира в столицата, твърдял, че не знае от кое място се е появила стоката, оценена на над 1, 2 млн лева След прочут престой в килията въпреки всичко решил да сътрудничи и направил самопризнания. Очаква се в случай че съдът в Ямбол утвърди съглашението мулето да получи най-малко 10 годишна присъда при първичен непоколебим режим на изтърпяване. Възможно е да бъде наложена и съществено парична санкция, чийто размер може да доближи и 100 000 лева

Заседанието е планувано за 24 февруари. Събев е с непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ към този момент близо 15 месеца, за съвещанието той ще бъде докаран от Бургас с Ямбол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР