Spider-Man 2 вече е на пазара и хората от Insomniac

...
Spider-Man 2 вече е на пазара и хората от Insomniac
Коментари Харесай

Sony потвърди, че Wolverine и Spider-Man ще делят един свят

Spider-Man 2 към този момент е на пазара и хората от Insomniac са едни от най-търсените за изявленията тези дни. Но те не мислят да си почиват. Наскоро Браян Интихар, креативен шеф на Spider-Man и Spider-Man 2 загатна за трета игра от сериите (което беше подсказано в самата игра), както и по такава по „ Венъм “. Студиото към този момент е почнало работа и по нещо в действителност особено – игра по „ Върколак “ – която те анонсираха преди две години.

Тази седмица Интихар беше посетител на подкаста Kinda Funny, където приказва за проектите на Insomniac в бъдеще. Едно от забавните неща, които станаха ясни от думите му, че Wolverine и Spider-Man игрите ще разделят един общ свят. Не в смисъл, че ще забележим някакъв кросоувър сред двете игри, а става дума за физическия свят, който те обитават – Земя-1048. Що се отнася до това по кое време ще се появи Wolverine, то към момента няма изясненост. По-рано тази година се появиха клюки, че това може да стане още през 2024, само че нищо не е несъмнено.

По-рано този месец стана ясно, че Spider-Man 2 е подобрил върха за най-бързо продаваща се игра за вътрешно студио на PlayStation. Оказва се, че шлагерът на Insomniac Games се е продал в тираж от над 2.5 милиона копия единствено през първите си 24 часа след премиерата си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР