Спецсъдът остави в ареста кметицата на Младост Десислава Иванчева, предаде

...
Спецсъдът остави в ареста кметицата на Младост Десислава Иванчева, предаде
Коментари Харесай

Кметицата на Младост Десислава Иванчева остава в ареста

Спецсъдът остави в ареста кметицата на " Младост " Десислава Иванчева, съобщи кореспондент на Actualno.com.
Пред публицисти юристът на Десислава Иванчева Марин Марковски съобщи след чуването пред Специализирания углавен съд, че " светналите ръце като коледна елха е фантазията на прокуратурата – обаче това няма отношение към обстоятелствата ". На въпрос компрометирани ли са доказателствата по делото с кмета на " Младост " Десислава Иванчева, юристът отговори: " Тези, които са приложени, са компрометирани. С тях и без тях, няма никакви доказателства, за това, че тя на 17 април 2018 година е желала 500 000 евро ".
Доведена с белезници и под засилена защита, Иванчева беседва с медиите през бронирано стъкло и съобщи, че парите били подхвърлени, а зад сигнала против нея стояла компанията " Ваклин Груп ".
Тя помоли съдът да я пусне. " Моля да бъда освободена заради липса на доказателства ", съобщи тя в последната си дума пред съда. Иванчева добави, че няма къде да се укрива. От своя страна зам.-кметът на региона Биляна Петрова съобщи, че у дома ще бъде по-полезна на обществото. Тя даде обещание, че няма да пречи на следствието.
Припомняме, че на Иванчева и нейната заместничка бе повдигнато обвиняване за взимане на рушвет в изключително огромни размери – по член 302а от Наказателния кодекс. При доказване на виновност, следва затвор от сред 10 и 30 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР