Спецпрокурорът Роборт Мълър, разследващ руската намеса в американските избори, заяви,

...
Спецпрокурорът Роборт Мълър, разследващ руската намеса в американските избори, заяви,
Коментари Харесай

Мълър: Кремъл опитва да дискредитира разследването на руската намеса

Спецпрокурорът Роборт Мълър, проверяващ съветската интервенция в американските избори, съобщи, че Москва се пробва да дискредитира следствието посредством издание на документи, за които се твърди, че са откраднати от неговия офис.
В реалност те не са достоверни, оповестяват американските медии.

По думите на Мълър не става дума за откраднати материали, а за документи, които екипът му е дал на юристите на някои обвинени, само че те не са идентични с изявленията.

" Някои материали, които бяха разполагаем на отбраната, явно са били подправени и публикувани в границите на акция за дезинформация, чиято цел явно е да се дискредитира продължаващото следствие по съветската интервенция в американската политическа система. " - акцентира Мълър.

От екипа му показват съветската страна като уредник на акцията.

Документите, които се показват като " откраднати " от офиса на Мълър, се популяризират в Туитър още от октомври 2018 година

До момента хакерските офанзиви против американските институции не са съумели да преодолеят отбраната на сървърите на спецпрокурора.

Припомняме, през октомври беше обявено за поръчкова акция по дискредитиране на самия Мълър, по отношение на която самият спецпрокурор прикани ФБР да стартира следствие.

Ставаше дума за опити да бъдат подкупвани дами, с цел да обвинят Мълър в полов тормоз. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР