Спецпрокуратурата влезе в ДАНС. По неофициална информация разследването е срещу

...
Спецпрокуратурата влезе в ДАНС. По неофициална информация разследването е срещу
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата влезе в ДАНС

Спецпрокуратурата влезе в ДАНС. По неофициална информация следствието е против нейни чиновници, уличени в шпионаж в интерес на Русия. Досъдебното произвеждане е почнало след подадена информация в прокуратурата от самата организация. Шефката на спецпрокуратурата Валентина Маджарова е удостоверила за спецакцията като е подчертала, че информация ще бъде показана в допълнение " при надделяващ публичен интерес ".
По-рано стана ясно, че на 23 март прокурор Марина Ненкова от СГП е поискала от бригаден ген. Емил Тонев, шеф на НСО, да даде записи от камерите за видео наблюдаване на всички входове и изходи на постройката на Министерския съвет на " Дондуков " 1 за времето от 23 февруари до 23 март 2022 година по досъдебно произвеждане.
Премиерът Кирил Петков дефинира настояването като цялостно безсрамие и следващия съботаж. Той напомни, че Министерски съвет е контактна точка за Европейската прокуратура, където се подават сигнали за злоупотреби с евросредства, които непосредствено отиват при Лаура Кьовеши.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР