Спецпрокуратурата и НАП са на път да оставят без работа

...
Спецпрокуратурата и НАП са на път да оставят без работа
Коментари Харесай

Хакнàха ни НАПоителната система на републиката

Спецпрокуратурата и Национална агенция за приходите са на път да оставят без работа всички създатели на ирония и комедия в републиката. Писателската колегия е мощно обезпокоена от напора на дилетанти, идващи от държавните институции, опитващи се да заемат ниша измежду експертите.

Организира се митинг на комедийните и сатирични писатели в България под наслов: #СпретеСеБе, взехте ни хляба!

Вчера завеждащият отдел „ Антитероризъм “ в Специализираната прокуратура Евгения Станкова ни изясни, че хакерите, които живеят в новините напоследък, са се целели в напоителните системи към Парламента, с цел да включват пръскачките.

(Разбиха група за МОКРИ ПОРЪЧКИ пред Парламента, с други думи)

Включването на пръскачките е било посягане против политическата непоклатимост на републиката, защото… знам ли… евентуално тъй като, в случай че си намокрим високите посетители, те ще си кажат: „ б*си тъпата страна, нема им стъпа повече тука! “…

… и край – неустойчивост!

Всъщност цитатът е: „ […]установено е посягане против СЪРВЪРА НА ПОЛИВНИТЕ СИСТЕМИ, които са пред Народното събрание […] имало предпочитание, вероятно при прекосяването на коли на държавни глави или посетители на Народното събрание, да бъде задействана поливната част пред Народното събрание, с което да се сътвори някакво усложнение в напредването. Което пък за нас като прокурор е значимо да създадем своя извод, че създавайки такава неустойчивост, води след себе си неустойчивост на цялата ни политическа система “.

(#СпретеСеБе!)

Изразът МОКРИ ПОРЪЧКИ закупи съвсеееем нов смисъл, нали?

Роди се нова национална сентенция:



Така-а-а-а-а… по-интересното е, че от Народното събрание обясниха пред „ Свободна Европа “, че „ пръскачките “ им са в действителност живи хора, които вървят и ръчно поливат. „ Наели сме компания, тя полива с водоноска, нищо обвързвано с интернет няма “, обявиха от пресцентъра на Народното събрание.

Аз имам едно предложение към държавните чиновници:

Като ви пристигна концепция, казвайте си я първо на глас, да чуете по какъв начин звучи. Викнете още някой и той да чуе. Ако не се опули или спука от смях, давайте – споделете я обществено.

(Ако ли пък ви влече стенд-ъп комедията, това към този момент е напълно друго нещо – тогава ви разбирам. А и сцената ви е напълно подобаваща.)

Хората в обществените медии пък започнаха да се питат:
щом от прокуратурата са стигнали до заключението, че:
1.) напояването пред Парламента е мотив за паника от „ Антитероризъм “ и 2). си мислят, че хакерите са хакнали водоноска, лейка, маркуч и Леля Донка от Злокучене, дето полива пред Народното събрание, какъв брой ли са им „ напоителни “ другите доказателства, данни и сведения, които ще ни показват?

И те не закъсняха…

От прокуратурата ни дадоха сведения под формата на фотоси, към които има текст, който се явява разговор.





Не желая да кажа нищо, но…

… щом някой е решил, че е добре да даде следствени материали (вероятно заради високия публичен интерес… дотук добре), дано най-малко да са в автентичен тип, а не „ преразказ по картинка “. Не споделям, че видяното не е истина, споделям единствено, че остава неприятно възприятие, че може и да не е истина. Щото, нали… и аз разполагам с едни материали от диалог на забавни лица.

Чакайте да ви ги споделя:







Убедихте ли се? Щом го има на фотография в интернета, значи е правилно.

С такива данни, с обяснението за пръскачките и стабилността, а и в главата ми още кънти обяснението на шефката на Национална агенция за приходите какъв брой ѝ е било мъчно да вземе решението да не си прекъсва отпуската посред мегаскандала, си мисля… на някои май би трябвало да им спрат интернета, тъй като са прекалили с „ Най-смешните домашни видеоклипове “.

Гледам прокуратурата и си мисля: има хора, които желаят да се върне смъртното наказване в България… Вие луди ли сте бе! Нали ще останете 250 000 индивида в републиката. Всичките ще се съберете в Люлин… 10. Ще извършите люлинския мол Парламент. Парламента пък ще можете да си го извършите на мол, но то кой ли ще върви толкоз надалеч отвън граница.

Другото, което си мисля е, че нещо доста „ на едро “ взеха да се хакват сървъри и пръскачки.

Наскоро от Инспектората към Висшия правосъден съвет изтекоха данните на арбитър Мирослава Тодорова, като единствено нейните „ инцидентно “ не бяха заличени от имуществената ѝ декларация преди да я разгласяват, както беше направено с всички други. Интересното, че файлът (някой беше проспал това…) се споделяше NE SE CHISTIIII, а това, както и да го гледаме, мирише на „ директива “. Тодорова е углавен арбитър и, както можете да се сетите, има доста неприятели. А персоналните ѝ данни изтекоха от файл, който се споделяше NE SE CHISTIIII.

Това, единствено по себе си, е много необичайно. Още по-странно става, че в този момент внезапно се разкри, че хакерът, който е задържан, имал директория, кръстена точно NE SE CHISTIIII…

А това, извинявайте, е чутовна липса на въображение и досетливост! Както споделих – експертите сме извънредно недоволни, че дилетанти се пробват да пипат в нашата компетентност.

Вероятно мнозина, чисто инстинктивно ще създадат връзка сред двете неща. Мнозина други обаче намират протичащото се за засегнатост на интелекта им.

Защо сред гафът или ударът, или както желаете го наричайте, по Тодорова и всичко последвало към хакерите се прави връзка? Защо връзката „ мирише “? Всеки гаф, обвързван с компютри ли ще бъде приписван на хакерите? Наистина ли желаете да забележим връзка сред двете, единствено поради NE SE CHISTIIII?

(Индианците са хора и римляните са хора—съответно римляните са индианци!)

Да чакаме ли след ден-два да попаднем на хакерски папки, озаглавени RAZBOLEI PRASETATA? Какво още да им пишеме на сметката, а?

Факт ли е, че хората се тормозят, че прокуратурата притиска хора и медии? И до момента в който това настойчиво се отхвърля, факт ли е, че ни пускат версии за пръскачки, оборени от Народното събрание? Факт ли е, че след толкоз „ непоклатими доказателства “, на които и децата се смеят, стартира следствие против медии и публицисти, които са потвърдено „ неуместни “? Е, да се върнем няколко реда по-нагоре: Факт ли е, че хората се тормозят, че прокуратурата притиска хора и медии? Имаме ли мотив, а?

А в този момент, тъй като ми писна да се занимавам с нелепости, лек ден, че бързам, Скарлет ми поръча да купя картофи за мусака.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР