Спецоперация за противодействие на битовата престъпност и превенция на пътно-транспортния

...
Спецоперация за противодействие на битовата престъпност и превенция на пътно-транспортния
Коментари Харесай

Откриха 970 стари монети и металотърсач в дома на мъж от шуменско село

 Спецоперация за противопоставяне на битовата престъпност и предварителна защита на пътно-транспортния травматизъм се проведи на територията на село Пет могили, оповестяват от пресцентъра на полицията в Шумен.

В хода на профилираната интервенция е осъществено претършуване в парцел, населяван от 46-годишен локален гражданин. Намерени и конфискувани са 970 железни предмети с тип на монети, които не са регистрирани и разпознати по надлежния ред.

В жилището му е открит металотърсач. Мъжът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Каолиново, за осъществено закононарушение по член 278 алинея 6 и 277 А алинея 7 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане. 

При инспекции на два адреса открити незаконно отнети от краткотраен горски склад 5 кубика дърва за огрев. За осъществени закононарушения по член 194 алинея 3 във вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс са стартирани бързи полицейски производства. Извършени са инспекции на 11 лица от престъпния контингент, както и на гражданин на село Пет могили с наложена мярка " домакински арест “ след осъществен обир.  При инспекции на търговски обекти в обитаемото място са взели участие и представители на ОДБХ- Шумен.  

На построените четири контролно-пропускателни пункта в село Пет могили са осъществени инспекции на 68 автомобила и 76 участници в пътното придвижване. Установени са 26 нарушавания на скоростните режими. За разнообразни установени нарушавания са формирани 6 акта, наложени са 23 санкции с фиш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР