Спецоперация в заведения в Русе се е състояла тази нощ

...
Спецоперация в заведения в Русе се е състояла тази нощ
Коментари Харесай

Седем непълнолетни хванати пред дискотека в Русе при МВР спецоперация снощи

Спецоперация в заведения в Русе се е състояла тази нощ от чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи и представители на Регионалната здравна ревизия. Проверките на екипите са били ориентирани към определяне на гости, притежаващи или разпространяващи наркотични субстанции, употребяващи божествен газ, както и за наличие на малолетни и малолетни без придружители. Това заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в Русе Даниела Малчева, предава Българска телеграфна агенция.

Началото на интервенцията е сложено в среднощ, като са тествани пет заведения, голям брой гости, както и 85 моторни транспортни средства и водачите им.

Не са открити лица, продаващи наркотични субстанции, както и такива употребяващи неразрешени вещества в или към проверяваните обекти и места. В заведенията не са открити наркотични субстанции, инкриминирани движимости или такива с необоснован генезис.

Полицаите са открили седем малолетни пред нощен клуб, които били без придружители. Те са отведени в полицейското ръководство, откъдето са предадени на родителите им, на които са формирани актове по Закона за протекция на детето.

При инспекциите е засечено тютюнопушене в нощно заведение, като шефът му ще бъде глобен по Закона за здравето.

Съставени са също 11 фиша и акт по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР