Специя на Петко Христов завърши наравно 2:2 с Болоня в

...
Специя на Петко Христов завърши наравно 2:2 с Болоня в
Коментари Харесай

Петко Христов с най-добри показатели за Специя

Специя на Петко Христов приключи наедно 2:2 с Болоня в мач от петия кръг на Серия А. Българският национал игра цялостни 90 минути, като бе с най-хубави индикатори измежду бранителите на домакините.
Бившият футболист на Славия приключи мача с 4 изчиствания, 3 пресичание, 2 шпагата и 2 от 2 извоювани земни дуели. Във всеки един от индикаторите той се показа по-добре от сътрудниците си Якуб Кивиор и Димитрис Николао.
Болоня излезе напред в резултата в седмата минута, когато Гари Медел пусна положително извеждащо подаване към Марко Арнаутович, който навлезе в наказателното поле и с обмислен удар прати топката в мрежата на Специя.
Симоне Бастони изравни резултата в добавеното време на първата част с прекрасен удар от границата на наказателното поле в долния ляв ъгъл.
Специя стигна до цялостен поврат в 54-ата минута, когато при осъществяване на директен свободен удар Йерди Схаутен не се намеси добре и си вкара автогол.
Марко Арнаутович още веднъж попадна в прегръдките на своите съотборници в 64-ата минута, когато отигра добре подаване на Роберто Сориано и с прекрасен удар не остави късмет на Бартоломей Дронговски за 2:2.
















































--> -->     Хазарта за 8 месеца схванал по какъв начин децата от домовете да не стават „ проститут
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР