Специалното изследване на средствата от кабинета на държавния одитор Майк

...
Специалното изследване на средствата от кабинета на държавния одитор Майк
Коментари Харесай

Губернаторът на Кентъки казва, че управляваните от държавата фондове за помощ при бедствия могат да служат като модел за получаване на помощ за жертвите

Специалното проучване на средствата от кабинета на държавния инспектор Майк Хармън беше оповестено тази седмица. Той откри, че несъответствуващите заплащания от фонда за подкрепяне на торнадото възлизат на дребна част от общите разноски, изразходвани до 30 юни тази година. Тези несъответствуващи заплащания включват дублирани заплащания, надплащания и заплащания на хора, които по-късно са счетени за неприемливи, се споделя в отчета. Сгрешените заплащания съставляват 0,57% % неточности, се споделя в известието.

По-голямата част от сбърканите заплащания са вторични заплащания на стойност $1000 към жертвите. Тези заплащания са имали % неточности от малко над 2%, се споделя в отчета.

Прегледът на фонда за помощ при наводнения не откри несъответствуващи заплащания, сподели одиторската работа.

Тези констатации демонстрират че средствата се ръководят добре и парите са изхарчени добре, сподели Бешер в четвъртък. И това демонстрира, че ръководството на страната се е подобрило с повече опит, сподели той.

„ Това трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР