Специалното издание на празничния цвят на Dyson е тук и все още е в наличност

...
Специалното издание на празничния цвят на Dyson е тук и
Коментари Харесай

Специалното издание на празничния цвят на Dyson е тук и това е мечтата на любителите на розово злато. Както Dyson Airwrap, така и сешоарът Supersonic вече се предлагат в цвят синьо-руж. Устройството в син нюанс разполага с бутони от розово злато, идеални за почитателя на розово злато в живота ви. Тези инструменти за коса в момента все още са на склад, но се разпродават бързо. Така че побързайте – разгледайте специалното издание на цветовата схема на Dyson, докато все още можете.

Свързани: 

Получете издуханата визия у дома с култовия Airwrap на Dyson, показан на снимката по-горе в новия синьо-ружов цвят. Предлага се с шест приставки за къдрене, сушене със сешоар и изправяне. Не се отчайвайте от термина „пълен дълъг“ в името на този Airwrap на сайта. Това е най-новият и единствен Airwrap, който Dyson продава в момента, и идва с приставки за всички дължини на косата.

Dyson Airwrap multi-styler в син руж

„Наистина обърнах внимание до използване на настройката за охлаждане, закрепване на къдрицата на място, след това пускане на къдриците, напръскване с лак за коса и след това завършващ спрей против къдрене/масло за коса, след като приключих, и прокарване на пръсти през него“, казва рецензент на Dyson. „УАУ!!!! това ще бъде новият ми най-добър приятел. Всички питаха дали ходя в салона.“

Какво харесваме в Airwrap на Dyson:

Продуктите за коса на Dyson обещават по-малко щети от топлина. Airwrap измерва температурата на въздушния поток повече от 40 пъти в секунда, поддържайки температурата му под 302 градуса по Фаренхайт през цялото време.

Подаръчният комплект от специално издание се предлага с калъф за представяне на стойност $60. Когато купувате от сайта на Dyson, можете също да добавите допълнителен подарък на стойност до $40 към поръчката си при плащане.

$600 в Dyson

Сешоар Dyson Supersonic в синьо-руж

Лекият сешоар Dyson Supersonic вече се предлага и в син руж.

Тихият, бързосъхнещ сешоар Dyson Supersonic обещава да уврежда по-малко вашите кичури. Той измерва температурата на въздуха повече от 40 пъти в секунда, за да регулира топлината си. Той също така твърди, че увеличава гладкостта и блясъка и намалява къдренето и хвърчането.

Идва с пет магнитни приставки за оформяне за всички типове коса. Той има три настройки за скорост и четири настройки за нагряване.

Този подаръчен комплект за сешоар от специално издание се предлага и с калъф за презентация на стойност $60 и допълнителен подарък на стойност до $40 при плащане.

$430 извън бюджета ви ли са? Вече можете да закупите сешоара Dyson Supersonic Origin, който се предлага само с една приставка, за да спестите пари. Струва 300 долара. Този сешоар е идеален за тези, които обичат да са прости или за мъже с къса коса, например. За съжаление не се предлага в новия синьо-ружов цвят.

$430 в Dyson

Свързано съдържание от CBS Essentials

Вземете най-добрите опции за слънцезащитни продукти за лято 2023 г. по време на гореща вълна
Therabody SmartGoggles: Какво трябва да знаете за интелигентните маски за очи Най-добри оферти в Our Place Goodbye Summer Sale: Спестете до 25% от популярни съдове за готвене, включително Always PanCosori пуска нов 26-квартов фритюрник, който извежда готвенето на следващото ниво Най-добрите оферти за фритюрник през 2023
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР