Специално за всички ученици и техните родители VIVACOM дава старт

...
Специално за всички ученици и техните родители VIVACOM дава старт
Коментари Харесай

Специално предложение от VIVACOM за всички ученици – лаптоп или таблет с подарък слушалки |

Специално за всички възпитаници и техните родители VIVACOM дава старт на образователната година с две страхотни оферти - преносим компютър ACER ASPIRE A315-34 или таблет Prestigio Q Pro, идващи с подарък комфортни и елегантни слушалки.

Лаптопът ACER ASPIRE предлага просторен 15.6 инчов екран с резолюция 1920x1080 пиксела, което го прави съвършен асистент за подготовката на учениците и училите за часовете. Разполага с операционна система Windows 10 Pro, 4 GB RAM памет и 1TB вътрешна памет, за комфортно предпазване на всички значими файлове и материали. Моделът има моден и съвременен дизайн и е подобаващ, както за работа и подкрепяне на интерактивното образование, по този начин и за забавление.
Другото предложение за началото на новата образователна година е таблетът Prestigio Q Pro. Компактният и комфортен модел е разполагаем на дребни и огромни на всякъде и когато и да е и е съвършен избор за поддържане на качествена и бърза връзка сред учениците, учителите и родителите. Prestigio Q Pro има 8-инчов 2.5D екран с IPS технология, за оптимално преживяване на картината, което го прави доста подобаващ и за работа и за забавление.

Таблетът има издръжлива литиево-йонна батерия с потенциал 5 000 mAh, за по-продължително потребление и идва в комплект със силиконов калъф, „ Дино “ подложка за таблет и микрофибърна кърпичка. Prestigio Q Pro разполага и с детски програмен продукт, който разрешава наставнически надзор над наличието и включва приложения с просветителна цел, игри и изобразяване.

Prestigio Q Pro с подарък слушалки се предлага на цена от 19,98 лева в брой с проект i-Traffic XXL+, а преносимият компютър ACER ASPIRE A315-34, също с подарък слушалки, може да бъде закупен на цена от 18,98 лева на месец или 329,98 лева в брой с проект i-Traffic XXL+.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР