Специално за 1 март А1 реши да изненада участниците в

...
Специално за 1 март А1 реши да изненада участниците в
Коментари Харесай

A1 подари мартеници на децата в програмата Научи се да караш ски

Специално за 1 март А1 реши да изненада участниците в програмата „ Научи се да караш ски”. Малките скиори, които участваха в обичайното съревнование по великански слалом на Витоша, получиха мартеници и още доста дарове от компанията.
За поредна година А1 е общоприет сътрудник на самодейността, която предизвиква най-малките у нас да се научат да карат ски. В 11-ото издание на социално-насочения план на БФСки и Министерството на младежта и спорта вземат участие 2 253 деца от Банско, Самоков, Смолян, Чепеларе, Берковица, Плевен, Смолян, Благоевград, София, Кюстендил и Пловдив. Програмата е предопределена за деца от I до IV-ти клас, като до момента присъединяване в плана са взели над 25 000 малчугани.
А1 е общоприет спонсор на Българската федерация по ски, като от 2009 година насам непроменяемо поддържа всички надпревари от Световната купа по ски и сноуборд, които са се организирали у нас. В последното от тях, което се организира преди броени дни в Банско, А1 забавлява почитателите на зимните спортове със специфична FUN зона с интерактивни игри и доста награди.
Освен с поддръжката си за БФСки, А1 способства и за основаването на още по-добри условия за зимен спорт у нас. За да бъде в помощ на своите клиенти, които обичат планината и ските, още през предишния сезон А1 внедри 4.5G мрежа във всички зимни курорти. Тя разрешава на жителите и гостите в планината да употребяват по-бързи скорости на мобилен трафик, достигащи 150 Мbps.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР