Специално пред bTV говориха близките на убития Алексей Петров. Семейството

...
Специално пред bTV говориха близките на убития Алексей Петров. Семейството
Коментари Харесай

Близките на Алексей Петров специално пред bTV: Като идва, винаги е весел и без охрана

Специално пред bTV приказваха околните на убития Алексей Петров. Семейството на някогашната барета е в потрес от случилото се. Повечето негови родственици научават за разстрела от новините. 

След към месец се чакат и първите резултати от експертизите

Огнян и Алексей Петрови остават близки, макар че от години единият е в София, а другият има фамилен магазин за хранителни артикули в Тетевен.

„ Нямаме пояснение, просто сме в огромен потрес и стрес. Какво става и къде живеем не знаем. Да ти вземат живота на мощ не зная с какви думи да го обясня “, споделя братът на Алексей Петров Огнян Петров.

Снимка: bTV

Огнян Петров споделя, че за последно разисква персонални въпроси с брат си. Притеснение в него не усетил.

„ В момента просто съм смутен, не зная какво става и къде да отида. Въпросът е, че методът на деяние е заплашителен. Хайде, той е прочут човек, само че приказваме за един естествен човек, на който може на следващия ден да му се случи това нещо. И страната, и службите спят - не знаят кой кое и кой какво прави. Все отново персоналните неща никой не ги споделя защо става въпрос “, добави Огнян Петров.

„ Винаги радостен идва. Без защита си идваше. Каквото стана - стана ”, споделила майка му Диляна, откакто научила за разстрела

Семейството чака тялото да бъде освободено, с цел да провеждат заравяне в София. Очакват и да бъде оголен причинителят.

„ Той като идва, постоянно си е радостен, без защита идва. Без защита си идваше и на село като ходеше при свекървата. Все отново тя е 80-годишна жена, в този момент на 6 август ги направи “, споделя Надка Петрова, снаха на Алексей Петров.

Позицията на президента по проблема евентуално ще стане ясна в събота

Асан Омеров - това е рожденото име на Алексей Петров, което той трансформира на 8 години. Израства в тетевенското село Градежница. Там и до през днешния ден живее 80-годишната му майка Диляна.

„ Ами какво да каже. „ Каквото стана – стана “ - това са ѝ думите “, прибавя Надка Петрова.        

„ Майка му както е гледала кино лентата, по този начин стопират и стартират: убит, в София, Алексей Петров “, споделя Антоанета, вуйна на Алексей Петров.

Шокът от новината утежнява здравето на дамата.

„ Вика: „ Аз няма да пребивавам, ще умра и аз “. Спала съм при нея цяла нощ. Все едно сме като гръмнати “, добавя Антоанета.

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Близките още помнят двете несполучливи покушения. За едното във вторник Алексей Петров е давал курбан.

„ Преди това неразкрито, и в този момент ли да не стане. Трудно ще стане “, споделя вуйчото на Алексей Петров Красимир.

Тя се движела по пътеката нагоре към асфалтовия път, където се намирали защитата и автомобилът

Бащата на Петров умира предходната година - от този момент той посещава майка си по-често. В помашкото село край Тетевен са чували за връзки на Алексей Петров с незаконния свят.

„ Всеки може да приказва какво си желае. Възможно е нещо да има. Аз съм виждал позитивни неща, допустимо е да има и негативни. Заедно сме расли с него и по този начин се стекоха нещата. Той е човек, който е оказал помощ на доста хора с лекуване. Който се отзовавал, постоянно е помагал “, изяснява кметът на Градежница Митко Русинов.

Следете с нас събитията към покушението онлайн

Местните описват, че Петров е финансирал съборите, помагал е за построяването на храм и ремонта на детската градина, в която в този момент вървят 60 деца от региона.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР