Специалният прокурор Пати Ийкс, от името на Генералната прокуратура на

...
Специалният прокурор Пати Ийкс, от името на Генералната прокуратура на
Коментари Харесай

Адвокатите и прокурорите изнасят последни аргументи в процеса срещу 3-ма служители на щата Вашингтон

Специалният прокурор Пати Ийкс, от името на Генералната прокуратура на Вашингтон, направи опровергаващи причини и акцентира, че правосъдният доктор е знаел за медицинските положения на Елис и е заключил той умря от хипоксия заради физическо задържане. Полицаите трябваше да знаят, че отива в тази посока, тъй като той неведнъж сподели, че не може да диша.

След като Ийкс завърши, арбитър Брайън Чушкоф освободи заместниците от правосъдните заседатели и инструктира журито от седем души и три дами да върнете се в четвъртък сутринта, с цел да започнете разискванията, откакто юристите приключат с маркирането на доказателствата по делото.

Елис умря на 3 март 2020 година, съвсем три месеца преди гибелта на Джордж Флойд да провокира интернационален митинг против полицейската грубост. Това е първият правосъден развой против чиновници, упрекнати в гибелта на обвинен, откогато гласоподавателите утвърдиха мярка през 2018 година, премахваща условието прокурорите да потвърдят, че полицията е работила з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР