Специалният прокурор Джак Смит подаде молба в сряда във Вашингтон,

...
Специалният прокурор Джак Смит подаде молба в сряда във Вашингтон,
Коментари Харесай

Тръмп има само един начин да победи Джак Смит. Смит току-що направи значителен ход, за да го спре.

Специалният прокурор Джак Смит подаде молба в сряда във Вашингтон, окръг Колумбия, за правосъдно гонене на Доналд Тръмп за опит да анулира изборите през 2020 година, предложение, чието по-голямо значение може да бъде елементарно пропуснато. Това, което Смит желае от съдията на окръжния съд на Съединени американски щати Таня Чуткан, е значимо освен от правна, само че и от политическа позиция.

На пръв взор жалбата на Смит единствено изиска от съда да попречи на Тръмп да повдига въпроси по време на процеса, които са няма нищо общо с определянето дали той е отговорен за осъществяване на закононарушенията, в които е упрекнат.

Искането изисква предварителни решения за доказателства от съдията, с цел да се подсигурява, че Тръмп не може да политизира процеса си, като показа доказателства, които биха трансформира правосъдната зала в цирк. Бившият президент към този момент стартира да прави опити за това с изказвания, които играят огромна роля в акцията му за завръщане в Белия дом, само че другояче нямат отношение към обсъждания случай.

Тръмп да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР