Специалният прокурор Джак Смит иска съдебните заседатели във Вашингтон, окръг

...
Специалният прокурор Джак Смит иска съдебните заседатели във Вашингтон, окръг
Коментари Харесай

„Цялата история на 6 януари“: Правни експерти казват, че подаването на Джак Смит намеква за „много мощни доказателства“

Специалният прокурор Джак Смит желае правосъдните заседатели във Вашингтон, окръг Колумбия, да бъдат осведомени за напъните на някогашния президент Доналд Тръмп да хвърли подправени подозрения върху изборите от 2012 година и 2016 година – тактика, за която екипът на специфичния прокурор твърди, че е сложила основата за незаконно изпитание за анулация на изборите през 2020 година след провалянето на Тръмп от Джо Байдън.

Прокурорите в документите от вторник споделиха, че те желаят да се съсредоточат върху подчертаването на „ историческия връх “ на Тръмп за „ подправени изказвания за изборни измами “. Някои от тези изказвания бяха направени още през ноември 2012 година, когато някогашният президент разгласява обществен туит, лъжливо намекващ, че машините за гласоподаване са трансферирали гласовете от тогавашния претендент Мит Ромни към някогашния президент Барак Обама, съгласно документите.

Смит желае утвърждение от американския областен арбитър Таня Чуткан, с цел да показа доказателства, които не са категорично изброени в наказателното обв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР