Специалния сподели, че всеки път, когато пристигне в България, се

...
Специалния сподели, че всеки път, когато пристигне в България, се
Коментари Харесай

Моуриньо в София: Всеки път като идвам в България се чувствам като сред приятели

Специалния показа, че всякога, когато дойде в България, се усеща като вкъщи си измежду другари. Моу обаче акцентира, че тези усеща ще останат на назад във времето по време на утрешния конфликт, който започва в 19:45 на Националния стадион „ Васил Левски “, написа Dsport.

„ За нас е значимо да победим, с цел да бъдем преди всичко в групата. Ако Будьо победи също, ще сме втори. Но това което зависи от нас, би трябвало да го създадем. Ще бъде мъчно. ЦСКА заслужава повече от 1 точка, която има. Срещу нас играха един мач, в който ни затрудниха. Ще бъде мъчно, само че би трябвало да победим “, сподели Моуриньо.  

„ Утрешният резултат не е от особена значимост, тъй като сме с класирали. Важно е дали ще сме първи или втори. Искаме да продължим напред. Идват 8 тима от лига Европа. Ще забележим какво ще се случи, само че упоритостите са ни да стигнем колкото се може по-напред “, продължи той.

„ Оставихме някои играчи, които са контузени и не можаха да се възстановят. Имаме такива проблеми, само че нашият тим ще е формиран от 4-5 футболист, които играят постоянно. Ще има и по-млади играчи към тях. Целта е да победим. Трябва да играем с почитание против ЦСКА и по най-хубавия метод “.

„ Не мисля, че времето ме е трансформирало Много. В прочут смисъл съм станал по-спокоен, с повече опит. Имам същата обич и упоритости към футбола. Имахме щастието да печеля Шампионска лига, само че през днешния ден играем в ЛК и желая Рома да завоюва това съревнование, което се организира за пръв път. Ако успеем да го спечелим, ще остане в историята “

„ 80-те и 90-те години бяха златни за българския футбол. Имахте тогава доста надарени футболисти, които играеха в цяла Европа. Имам доста положителни мемоари оттогава. Хората, които познавах тогава и специфичното отношение, което имам към Стойчо Младенов, който също идва от един дребен град, се резервира до през днешния ден. Те бяха доста положителни футболисти, само че и доста образовани хора, с доста положително държание. Всеки път, когато пристигам в България, се усещам се все едно пристигам вкъщи при другари. Онова потомство беше в действителност огромно. Като отидох в Барселона срещнах и футболист №1 освен в Европа, само че и в света – Христо (Стоичков). Всеки път като пристигам в България, се усещам като измежду другари, само че на следващия ден няма да усещам хората против мен като другари, тъй като излизаме да играем “, сподели още португалският треньор на „ вълците “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР