Специалните сили на НАТО са вече в Украйна, Макрон само

...
Специалните сили на НАТО са вече в Украйна, Макрон само
Коментари Харесай

FT: Специалните сили на НАТО са вече в Украйна, Макрон само опита да ги легализира

Специалните сили на НАТО са към този момент в Украйна, Макрон единствено опита да ги легализира. Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за опцията за изпращане на войски на НАТО в Украйна имаха за цел да легализират съществуващото наличие на специфични елементи от страните-членки на алианса на украинска територия. Това оповестява английският вестник The Financial Times, базирайки се на неназован почитан представител на европейската защита.

„ Всички знаят, че западните специфични сили [са] в Украйна. Те просто към момента не са го признали публично “, сподели източникът на изданието.

 В понеделник след резултатите от конференцията за Украйна, която се организира в Париж, Макрон не изключи недвусмислено опцията за изпращане на сухопътни сили на западни страни в зоната на специфична военна интервенция.

Френският президент сподели още, че западните страни „ имат намерение да създадат всичко належащо “, с цел да попречат на Русия да вземе превъзходство в този спор.

След конференцията представители на множеството страни-участнички обявиха, че не възнамеряват да изпращат войски в Украйна. И още повече се опълчиха на присъединяване им във военните дейности против Русия.

 

Източник – The Financial Times /Превод:SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР