Специалните подаръци на Дядо Коледа за най-красиво и мило писмо

...
Специалните подаръци на Дядо Коледа за най-красиво и мило писмо
Коментари Харесай

Добрият старец с личен дар за малката Гергана

Специалните дарове на Дядо Коледа за най-красиво и благо писмо потеглят към Пазарджик, Тополовград, Кърджали, Браниполе, Смилян и Хасково. Деца от там трогнаха Белобрадия дъртак и пощенските чиновници, които всяка година четат посланията, а след това избират най-добре завършените и съдържателните. Тази зима класацията не е на национално равнище, а по райони.

Сред писмата, обработени на наша територия, първото място е отредено за написаното от Гергана Петкова от Пазарджик. Не е на подготвена бланка, а го е изрисувала с елха, мече и дарове. „ Скъпи Дядо Коледа, тази година се пробвах да стана по-добър човек и да откривам от ден на ден красиви неща в света - му написа тя. - Искаше ми се и в този момент да имаме елха, въпреки и не доста огромна, само че същинска. На Бъдни вечер да седнем цялото семейство на трапезата, а на идната заран да отворим подаръците и да закусим с палачинки с мляко, шоколад и сметана. О, и да вали сняг! " Гергана пожелава всички нейни близки да са живи и здрави.

За себе си с ангажимента, в случай че е заслужила, желае една от тези сфери, в които има дрънкулка, и когато се разклати, се сипят снежинки. Не пропуща да помоли и за някакво подаръче за котето Наоми Бел Шматка Небесна Тъпункова и за пиленцата на брат - Уилоу и Блу. Пощенските чиновници попаднали и на писмата на другите две деца в фамилията - Кристина и Виктор. На второ място е Яна Петрова от Тополовград, а третото си поделят Дима Стоилова и ДГ „ Дъга ” в Кърджали. Наградите са коледни приказки и креативен комплекти за изобразяване и апликиране. Три поощрителни ще стигнат до Анелия Стоянова в Браниполе, Иванка Сербезова в Смилян и Костадин Челебиев в Хасково.

Тези, които първи са пратили писмата си, към този момент получиха и отговор. В него Дядо Коледа ги твърди, че е подготвен - Снежанка е приготвила премените, а вълшебният прашец е в джоба му, и потегля към децата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР