Специалните гости получиха подарък българско вино на New Bloom Winery

...
Специалните гости получиха подарък българско вино на New Bloom Winery
Коментари Харесай

Най-големият образователен форум в света на тениса се проведе в София

Специалните посетители получиха подарък българско вино на New Bloom Winery

За четири дни в България пристигнаха международни специалисти в региона на треньорското образование, състезателите и спортната просвета за Световната треньорска конференция на Международната тенис федерация (ITF). От 11 до 14 октомври България бе хазаин на най-големия обучителен конгрес в света на тениса. Конференцията събра над 650 треньори и специалисти от близо 90 страни. Специалните посетители останаха доста удовлетворени от организацията на събитието и от подаръка, който получиха - български виновност на маза New Bloom. Производителят подари от специфичната си серия F2F.

Тя включва бяло вино Шардоне и две червени - едното от ексцентричния за България немски вид Дорнфелдер, а другото е купаж от Каберне Совиньон, Сира и Регент. New Bloom Winery e единственият производител в България, който отглежда лозови масиви от немските сортове Дорнфелдер и Регент. Първата годишна продукция на Дорнфелдер въобще в България бе осъществена точно под марката Face to Face и още от дебюта си на интернационална сцена беше отличена на едно от най-престижните винени изложби Mundus Vini в Германия. A точно купажът F2F бе избран за едно от 50-те най-хубави български виновност тази година. „ Искаме да покажем модерното лице на българското винопроизводство.

Възможността да опиташ, е най-хубавата реклама, която можем да създадем на страната си. Щастливи сме, че нашите виновност F2F са визитната картичка, с която се представяме пред основните лица в един толкоз първокласен спорт като тениса ", разясниха от българската маза. Лозята на New Bloom Winery се намират в Тракийска равнина, втората най-хубава дестинация за винолюбители за 2017 година и съгласно производителя - точно тероарът и положителният климат за развъждане на грозде в района дават опция на тези сортове да разкрият най-хубавото от себе си. Във виновността се влага единствено най-хубавото грозде, набрано и сортирано на ръка. Това е повода и за лимитирания брой бутилки в серията - не повече от 5000 бутилки от тип. Всеки от сортовете отлежава в нови френски барици от 6 до 14 месеца.

В избата вършат редукция на добива, с цел да изкарат най-много по 600 кг от декар - по този начин си подсигуряват, че единствено най-качественото грозде отива за произвеждане. В последните пет години избата е напълно реконструирана и сега технологиите, които употребява са на международно равнище. Най-популярните й марки са Verano Azur и PIXELS, от пролетта на пазара се появи и едноименната серия New Bloom, а специфичната й селекция F2F се предлага във висок клас заведения за хранене. Всички й виновност се създават от лични лозови масиви.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР