Специални предложения за всеки, желаещ да посрещне предстоящия сезон с

...
Специални предложения за всеки, желаещ да посрещне предстоящия сезон с
Коментари Харесай

Специално предложение: Ден на отворени врати в жилищен парк Royal Garden тази събота

Специални оферти за всеки, искащ да посрещне идния сезон с нов дом, предлага жилищен парк Royal Garden в Ден на отворени порти. Открито събитие е тази събота, 27 юли 2019 година от 11:00 до 16:00 часа, в комерсиалния офис на компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп, който се намира сред ул. „ Владивосток “ и ул. „ Митрополит Максим “ в град Пловдив.

В рамките на самодейността клиентите ще могат да създадат оглед на мечтаното жилище и да получат подробна информация за материалите, употребявани в строителството на жилищния парк, който ще бъде приключен тази есен.

Royal Garden е ситуиран на ул. „ Кръстьо Раковски “ и ул. „ Ген. Георги Вазов “ в квартал „ Отдих и просвета “. Кварталът предлага спокойна атмосфера в новоизградена и чудесно поддържана паркова среда. Благодарение на своята отличителна архитектура, просторни жилища и улеснения планът се утвърди като един от най-предпочитаните в град Пловдив.



Естетика и качество са заложени във всеки детайл от строителството му. Фасадната топлоизолационна система е на водача в сектора – Baumit. Използваната мазилка е със специфични характерности, които я вършат устойчива на всевъзможни атмосферни въздействия. Избраната вентилируема фасада от HPL в земни тонове с изключение на, че придава характерност на постройките, също по този начин и покачва хидро и шумоизолацията.

Вложените в строителството на комплекса материали са подбрани по голям брой критерии за качество, поради употребата на постройката и понижават последващите разноски за отопление и изстудяване. Използвана е 6-камерна дограма от висок клас на Rehau Synego с отлична топлоизолация и съвременна визия. Предвидено е и отопление от Топлоелектрическа централа. Royal Garden разполага с единични и двойни гаражи, под земята паркинг с автомобилна рампа с затопляне, станция за зареждане на електроавтомобили и топли връзки към жилищните здания.



За спокойното детство на най-малките жители на жилищния парк ще бъдат обособени кътове за игра, а плануваните зелени площи и растителни типове в градината на Royal Garden ще внесат чувството за живот наоколо до природата. За сигурността е подсигурен 24-часов следен достъп и видеонаблюдение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР