Специални оферти, атрактивни отстъпки и още много предимства – всичко

...
Специални оферти, атрактивни отстъпки и още много предимства – всичко
Коментари Харесай

Пазарувай и спестявай - Lidl пусна първото мобилно приложение за лоялни клиенти

Специални предложения, атрактивни отстъпки и още доста преимущества – всичко на едно място в телефона на клиента и когато и да е предлага Lidl Plus – първото мобилно приложение за преданост на Lidl. Потребителите на приложението ще могат да се възползват от спомагателни преимущества, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата обичайно предлага в магазините си. Апликацията е създадена в отговор на потребителските настройки за по-лесно, бързо и комфортно извършване на покупки, а България е един от първите измежду 30-те пазара на компанията, в който тази иновация се вкарва.

„ Lidl Plus е нашият цифров подарък за клиентите във връзка 10-та годишнина нa Лидл България, с който желаеме да им благодарим, че сме дружно ", изясни Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Lidl Plus се отличава освен с цифровия, комфортен за прилагане формат, само че и с това, че не оставя пластмасов отпечатък в природата, тъй като не е съпроводен от нормалните досега и всеобщо употребявани пластики. Приложението няма за цел да подтикне клиентите да пазарят повече, а да усъвършенстват бюджетите си, изключително в сложния интервал, през който всички минават сега. " Апликацията ще се развива във времето с адаптиране към навиците за извършване на покупки на всеки обособен консуматор, тъй че да бъде оптимално потребно и персонализирано “, добави Драгийска.

Приложението Lidl Plus е налично изцяло гратис за събаряне от App Store и Гугъл Play и се задейства през няколко лесни, изцяло интуитивни стъпки за вписване. Самата регистрация основава самостоятелен профил, който след това ще се надгражда с персонализиране на потребителските привички на клиента. Минимум 10 лева по-малко на седмица при извършване на покупки в магазини от веригата е едно от главните бюджетни преимущества на използването на приложението. Спестяването се случва през няколко налични варианти:

Lidl Plus купони - седмични оферти с разнообразни отстъпки. Те би трябвало да се задействат преди самата покупка и се употребяват еднократно. Потребителите на приложението получават нови купони два пъти седмично – за интервалите понеделник-неделя и петък-неделя.

Lidl Plus офертите - седмични оферти с отстъпки, които още веднъж се възобновяват всяка седмица. За разлика от купона обаче, те могат да бъдат употребявани неведнъж и не е належащо да се задействат преди самата покупка.

Скреч картата - тя " идва " в приложението автоматизирано след всяка направена покупка, при която приложението се сканира на каса – без значение дали клиентът е употребявал купони или предложения при извършването на покупки си. Всяка скреч карта е опция за продобиване на спомагателен ваучър с отстъпка, който се резервира в раздел „ Купони ".

Дигиталната касова записка - новаторска за българския пазар функционалност, която съхранява цифровите касови бонове от всяко извършване на покупки за интервал от 3 години. Чрез функционалността „ История на цифровите бележки “ всеки клиент може да наблюдава разноските си, да вижда какъв брой е икономисал и най-много – да възнамерява и ръководи по-добре бюджета си.

Избор на обичан магазин: смисълът на тази функционалност е даването на настояща и навременна за потребителя информация, обвързвана с определения от него магазин – смяна на работно време, осъществяване на специфични събития, предложения, годни единствено за този магазин и така нататък

Седмичните купони и специфичните предложения на Lidl Plus обаче важат за всички магазини на компанията в цялата страна, а освен за посочения при регистрацията обект. A QR кодът за вписване на използването на отстъпки на каса работи и в офлайн режим.

И най-после - няма потребност да търсите седмичната листовка в пощенската си кутия. Тя към този момент е на комфортно място и в мобилния телефон – за бърза информация и настоящи оферти.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР