Специални гост-изпълнител, премиери на нови хитове и много изненади на

...
Специални гост-изпълнител, премиери на нови хитове и много изненади на
Коментари Харесай

Турнето One Love с грандиозен финал в София!

Специални гост-изпълнител, министър председатели на нови шлагери и доста изненади на 5 ноември в зала „ Универсиада “.

Българо-македонското турне One Love завършва в София на 5 ноември с величествен край. Криско, Слаткаристика, За събитието в зала „ Универсиада “ уредниците са подготвили голям брой огромни изненади за почитателите. За първи път публиката ще чуе онлайн последните части на македонските звезди Тони Зен и Слаткаристика . Премиера на нов чисто шлагер ще направи и Криско.

Но огромната изненада на концерта в София идва от особено поканените гост-изпълнители. За първи път една сцена събира Криско и Кристо, Гери-Никол и Тита. След историческия триумф на турнето, което се трансформира в емблема на обединяването през граници, One Love Tour ще покаже по какъв начин се съкратяват и дистанциите сред буйни и непримирими съперници като Криско, Кристо, Гери-Никол и Тита. Звездната плеяда в София включва още любимците IVY и DEE.

Кои са гостите на One Love Tour – София?

С артистичния псевдоним IVY свети Ива Атанасова - водещ, публицист и един от най-търсените стилисти на родния шоубизнес. Нейните колаборации с известни рапъри като KRISTO, заемат челни места в родните музикални ранглисти. KRISTO е един от най-успешните ни хип-хоп актьори - създател, реализатор и музикален продуцент на над двадесет шлагера за последните двадесет години.

Неподражаемият жанр и харизма пък вършат DЕЕ освен един от най-разпознаваемите български хип хоп реализатори, само че и обичан звезден участник във втория сезон на Фермата. ТИТА или Христина Христова , е най-новата звезда на българската поп-сцена и първият актьор, продуциран персонално от Криско.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР