Специални голове, както и нова порция оплаквания и скандали белязаха

...
Специални голове, както и нова порция оплаквания и скандали белязаха
Коментари Харесай

Първа лига се завърна с победен гол на Георги Илиев в неговия мач №400 и нови оплаквания

Специални голове, както и нова порция недоволства и кавги белязаха завръщането на Първа лига. Плейофината фаза в шампионата стартира с нулевото тъждество сред " Славия " и последния " Витоша ".

По-късно " Черно море " се наложи с 2:1 против " Пирин " за първата си домакинска победа от 12 мача насам. Още в шестата минута 16-годишният Мартин Минчев даде преднина на варненци, а малко по-късно Преслав Йорданов изравни.

Полузащитникът Георги Илиев отпразнува своя мач номер 400 в шампионата, като вкара победния гол малко преди почивката.

След мача треньорът на " Пирин " Милен Радуканов изрази разочарованието си от съдийството, което дефинира като цялостен смях. Според него тимът му е бил ощетен в трети следващ дуел.

 Треньорът на
© LAP.bg

Треньорът на " Пирин " Милен Радуканов

В шестата минута Минчев получи вляво в наказателното поле и се възползва, с цел да вкара. В десетата гостите извършиха фаул, а топката беше ориентирана към Йорданов, който от близко изравни.

В края на полувремето Илиев получи пред наказателното поле и със мощен удар означи.

Напрежение, само че не и голове имаше и в другата среща. " Витоша " още веднъж измъкна точка против " Славия ". Отборът от Бистрица остана с човек по-малко след втория жълт картон на Даниел Пеев в 85-ата минута.

След мача президентът на белите Венцислав Стефанов сподели, че хора от " Витоша " са го заплашвали, като са споменавали името на министър-председателя Бойко Борисов.

 Първа лига се завърна с надвит гол на Георги Илиев в неговия мач №400 и нови недоволства
© LAP.bg
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР