Специалната военна операция ще приключи след няколко дни, ако САЩ

...
Специалната военна операция ще приключи след няколко дни, ако САЩ
Коментари Харесай

Медведев обеща: СВО приключва до дни, ако НАТО спре оръжейните доставки за Киев

Специалната военна интервенция ще завърши след няколко дни, в случай че Съединени американски щати и техните васали спрат да изпращат оръжия в Украйна, сподели в сряда заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, отговаряйки на въпрос на ТАСС, написа Факти.бг.

Ако НАТО, и на първо място Съединени американски щати и техните васали, спрат да доставят оръжия и муниции за Украйна, специфичната военна интервенция ще завърши след няколко месеца; и в случай че спрат да изпращат оръжията си в този момент, тогава специфичната интервенция ще завърши единствено за дни, сподели Медведев.

" Всъщност всяка война, даже международна, може да спре доста бързо ", изясни той. " Или в случай че се подпише кротичък контракт, или в случай че се направи това, което Съединени американски щати направиха през 1945 година, когато използваха нуклеарните си оръжия и бомбардировач към японските градове - Хирошима и Нагасаки. Те в действителност сложиха завършек на военната акция тогава, на цена от живота на съвсем 300 000 цивилни ".

Междувременно служителят акцентира, че съветската войска е " съвременна и героична ", макар че " изпитва избрани проблеми, като всяка войска ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР