Специалната операция в Украйна е предназначена да сложи край на

...
Специалната операция в Украйна е предназначена да сложи край на
Коментари Харесай

Лавров: Специалната операция в Украйна ще сложи край на пълното господство на САЩ в света

Специалната интервенция в Украйна е предопределена да постави завършек на безразсъдния ход на цялостно владичество на Съединени американски щати в света, сподели външният министър Сергей Лавров в изявление за телевизионния канал " Россия 24 ".

„ Нашата специфична военна интервенция е предопределена да постави завършек на безразсъдната агресия и безразсъдния курс към цялостно владичество на Съединени американски щати и западните й съдружници на интернационалната сцена “, сподели министърът.

Той акцентира, че грубите нарушавания на интернационалното право са станали основа за сходни дейности от Вашингтон, до момента в който разпоредбите на такава система не са ясни за никого и се създават в Белия дом и Държавния департамент за всеки обособен случай.

В същото време той уточни, че отношението на Съединени американски щати и техните съдружници към Русия се е трансформирало.

„ Това е доста сериозен поврат даже в политиката, която Европейският съюз и Западът като цяло под управлението на Съединените щати започнаха да организират след началото на нашата специфична военна интервенция, политика, която демонстрира настървение, в някои връзки даже устремност ", сподели ръководителят на съветската дипломация.

Той акцентира, че тази политика се дефинира освен от Украйна, а от обстоятелството, че от Украйна „ стартира да се прави трамплин за оказване на напън върху Русия “ и нейното послушание на световната система, която Западът построява.

" Русия, несъмнено, със своята история, със своите обичаи е една от тези страни, които в никакъв случай няма да заемат подчинено състояние. Ние можем да бъдем членове на интернационалната общественост единствено при равни условия на сигурност ", добави Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР