Специалната оферта включва и безплатен Wi-Fi 6 рутер от най-ново

...
Специалната оферта включва и безплатен Wi-Fi 6 рутер от най-ново
Коментари Харесай

Vivacom с ексклузивна оферта за оптичен интернет и телевизия с 50% отстъпка за цяла година

Специалната оферта включва и безвъзмезден Wi-Fi 6 рутер от най-ново потомство за целия период на контракта

Светлин Желев 8:52 | 14.10.2024 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 22:19 | 12.10.2024

Британец съди своя град за $647 млн. поради 8000 биткойна, изхвърлени в боклука

IT НовиниДаниел Десподов - 17:55 | 12.10.2024

Биологичната граница стопира повишаването на междинната дълготрайност на живота в международен мащаб

IT НовиниДаниел Десподов - 10:22 | 12.10.2024

Телескопът Хъбъл снима неповторимия „ Кръст на Айнщайн “

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Vivacom предлага извънредна оферта за високоскоростен интернет Vivacom Fiber и EON телевизия с 50% отстъпка за цяла година. В допълнение всички клиенти, които се възползват от промоционалната оферта, получават изцяло гратис най-новото потомство рутер – Wi-Fi 6, който обезпечава по-бърза скорост, по-висока продуктивност и по-стабилна работа.

„ Нашата оптична мрежа е най-голямата в България и предлага безусловно най-качествения интернет. С нея покриваме над 1 500 000 адреса в 33 града, като планираме да разтеглим покритието до 67% от семействата до 2028 година А с извънредната ни оферта за 50% отстъпка за първата година вършим още по-достъпни потвърдено най-качествения оптичен интернет и интерактивната телевизия EON за всички нови и сегашни клиенти в цялата страна “, показа Любомир Малоселски, шеф Продукти и услуги във Vivacom.

Оптичният интернет на Vivacom обезпечава постоянна връзка, супер бърза скорост и ниско времезакъснение. Едно от главните му преимущества е неналичието на ограничавания, тъй като всички консуматори в семейството могат да се свързват по едно и също време и да се възползват от оптималната скорост. Така всеки член на фамилията може да се любува на гейминг и стрийминг с чудесно качество, стремително събаряне на огромни файлове, безпроблемно осъществяване на видео диалози и гледане на 4К филми, отдалечено образование, работа и развлечение и доста други, даже и в най-лошата стихия.

Клиентите на Vivacom могат да избират от 3 пакета със скорости 200 Mbps, 600 Mbps или 2 000 Mbps. Vivacom Fiber със скорост 200 Mbps в композиция с EON LIGHT се предлага на цена от 16.45 лв. на месец за първите 9 месеца. Vivacom Fiber със скорост 600 Mbps и пакет EON FULL е на цена от 19.45 лв. на месец за първите 12 месеца, ултра бързият оптичен интернет Vivacom Fiber 2 000 Mbps и пакет EON PREMIUM може да бъде закупен за 37.45 лв. на месец за първите 12 месеца.

Всички клиенти, които сключат контракт като част от актуалната промоция, получават изцяло безвъзмезден Wi-Fi 6 рутер за целия период на контракта. Той е съвършеното решение за всяко домакинство, тъй като обезпечава 4 пъти по-голям потенциал за повече свързани устройства. В съпоставяне с Wi-Fi 5, новото потомство дава 40% по-бърза скорост, по-добра резистентност на връзката и по-висока сигурност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР