Специална награда за групата деца със СОП от НУ „Отец

...
Специална награда за групата деца със СОП от НУ „Отец
Коментари Харесай

Два класа с приз „Клас на месеца”

Специална премия за групата деца със СОП от НУ „ Отец Паисий”
Шести „ в” клас от СУ „ Георги Брегов” СУ " Георги Брегов " гр. Пазарджик в Пазарджик с класен началник Елена Чорбаджакова е спечелилият за януари /прогимназиален етап/ в състезанието „ Клас на месеца”, разгласен от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик. В начален стадий наградата бе присъден на първи „ в” клас от ОУ „ Любен Каравелов” в Пазарджик с класен началник Спаска Иванчева. И двата класа впечатлиха журито с отношението си към съучениците със специфични просветителни потребности.

И дребните, и огромните са доброжелателни, подкрепящи и толерантни към другите си другарчета. Стараят се да спомагат за оптималния комфорт на съучениците си в най-хубавата за тях среда – измежду връстници.
Учениците от шести „ в” клас получиха плакет, грамота, шапки с логото на комисията и табло „ Клас от добротворци”. Първокласниците ще получат своите оценки след ваканцията, защото класът се образова онлайн.
Този месец МКБППМН присъди изключителна специфична премия на групата деца със специфични просветителни потребности от НУ „ Отец Паисий”. Единадесетте девойки и момчета от първи до четвърти клас получиха приз за проявената интензивност, приемливост и работа в екип под управлението на ресурсната учителка Иванка Търкаланова, педагогическия консултант Мая Коева и заместник-директора Гроздена Чалъкова.
Грамоти за присъединяване и табла „ Клас от добротворци” получиха и всички участници в състезанието „ Клас на месеца”. На таблата децата ще вписват положителните си каузи и ще ги илюстрират със фотоси.
В края на образователната година МКБППМН към Община Пазарджик ще връчи огромната премия на състезанието – 1000 лв. и ще излъчи „ Клас на годината”. А таблата „ Клас от добротворци” ще бъдат подредени в галерия на видно място в града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР