Специална изненада ще има за зрителите на Мача на надеждата

...
Специална изненада ще има за зрителите на Мача на надеждата
Коментари Харесай

Известни фрийстайлъри ще участват в Мача на надеждата

Специална изненада ще има за феновете на Мача на вярата на 6 септември. Футболният празник се провежда от фондация " Стилиян Петров ", като приходите ще бъдат употребявани за подобряването на изискванията за лекуване на онкоболни в България.

В София идват евентуално най-известните фрийстайлъри във футбола Били Уингроув и Джереми Линч. Двамата са взели участие в церемонията по връчването на " Златната топка ", в мачовете Soccer Aid, които са ориентирани към щедрост, а във видеата им са се снимали имена като Лионел Меси, Неймар и доста други.

Уингроув има футболно родословие. Баща му Алън е бил част от юношеските тимове на Тотнъм и Арсенал, а братовчед му Грег Линкълн е бил част от първия отбор на " артилеристите ". На 11 години е отритнат от Тотнъм тъй като бил прекомерно невисок. По подигравка на ориста става първият фрийстрайлър, който подписва професионален контракт с клуб от Висшата лига през 2003 година Разбира се с Тотнъм. Той забавлява публиката на полувремето, работи на корпоративни сбирки, а от време на време и замества играчите от първия отбор за реклами.

Линч е бил част от академията на Арсенал, като е бил освободен с думите " с топка в краката си най-хубав от целия тим, само че без нея си най-слабия ". И по това време е мъчно да се пробие в тим с Тиери Анри, Робер Пирес и Денис Бергкамп. В неговия тим е бил и Фабрис Муамба.

Запалва се по свободния жанр през 2000 година, когато гледа реклама с Едгар Давидс и Денилсон де Оливейра. Снима се в документалния филм " В ръцете на Господ " през 2007 година, а през идната е полуфиналист в шоуто " Британия търси гений ".

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР