Специализираният наказателен съд решава днес дали да пусне от ареста

...
Специализираният наказателен съд решава днес дали да пусне от ареста
Коментари Харесай

Съдът решава дали да пусне Биляна Петрова от ареста

Специализираният углавен съд взема решение през днешния ден дали да пусне от ареста някогашния зам.-кмет на " Младост " Биляна Петрова, която беше арестувана дружно с кмета Десислава Иванчева.
 Пореден митинг в отбрана на Десислава Иванчева  Протест в поддръжка на Иванчева пред Министерски съвет  Защо оковаха Десислава Иванчева  Организират митинг в отбрана на Десислава Иванчева пред Министерския съвет
Мярката трябваше да бъде прегледана предходната седмица, само че съвещанието беше отсрочено поради правене на съдебно-медицинска експертиза. До това се стигна, откакто Петрова поиска по-лека мярка за неотклонение поради камъни в жлъчката. 

Иванчева и Петрова бяха задържани на 17 април пред Спортната палата след следствие за рушвет, даден ѝ от строителен бизнесмен, за който по-късно стана ясно, че е Александър Ваклин. Двете прекараха часове на пътното платно пред палата, а това провокира остри реакции. По информация на проверяващите в колата на Иванчева са били открити 70 000 евро, които са част от по-голяма сума.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР