Специализираният наказателен съд отложи за днес гледането на искането за

...
Специализираният наказателен съд отложи за днес гледането на искането за
Коментари Харесай

Продължава делото за опасните отпадъци срещу Атанас Бобоков

Специализираният углавен съд отсрочи за през днешния ден гледането на настояването за изменение на мярка за процесуална насила „ възбрана за овакантяване рамките на страната “ по отношение на Атанас Бобоков, оповестява БГНЕС. Насроченото за през вчерашния ден правосъдно съвещание беше отсрочено заради две аргументи. Едната – отсъстваше правосъден заседател по здравословни аргументи. Втората беше отсъствието на Атанас Бобоков, чието наличие е наложително, само че допустимо и виртуално.
Преди това, юристът му изясни, че при уведомяването по телефона за датата са разяснили на, че може да не взе участие в производството с оглед епидемиологичната конюнктура . Бобоков не е показал скайп, по който да го включат. Според юриста му, от уведомлението от администрацията Атанас Бобоков схванал, че не е належащо да взе участие. Защитата изиска, в случай че се отсрочва съвещанието, да бъде за идващия ден.
 Бобокови и Красимир Живков отиват на съд по делото за рисковите боклуци Бобокови и Красимир Живков отиват на съд по делото за рисковите боклуци
Специализираната прокуратура внесе обвинителен акт в Специализирания углавен съд по дело за нерегламентирано ръководство на рискови о...
Агенцията напомня, че на 08.02.21 година Специализираната прокуратура внесе обвинителен акт в Специализирания углавен съд по делото за нерегламентирано ръководство на рискови боклуци . Предадените на съд са шестима души - Атанас Бобоков, Пламен Бобоков, Васил Коцев, някогашният зам.-министър на Министерство на околната среда и водите Красимир Живков, Николай Миховски и Ирена Христова. Делото беше разпределено на инцидентен принцип на ръководителя на Специализирания углавен съд Мариета Райкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР