Специализираният наказателен съд отложи със седмица решението да пусне ли

...
Специализираният наказателен съд отложи със седмица решението да пусне ли
Коментари Харесай

Иванчева: В СРС-тата има доказателства в наша полза, очаквайте новини

Специализираният углавен съд отсрочи със седмица решението да пусне ли от ареста отстранената кметица на " Младост " Десислава Иванчева. По нейно искане екперти ще преценяват дали влошеното ѝ здравословно положение разрешава тя да остане в Сливенския затвор. Иванчева беше преместена там, откакто прокуратурата внесе в съда обвинителния акт против нея, някогашната ѝ заместничка Биляна Петрова и някогашния областен кмет на " Младост " Петко Дюлгеров. Според обвиняването двете с Петрова, с посредничеството на Дюлгеров, са поискали 500 000  евро от строителния бизнесмен Александър Ваклин. Десислава Иванчева отхвърли това още веднъж в правосъдната зала, базирайки се на доказателствата по делото, с които се е срещнала:

" Гоподин Ваклин и господин Дюлгеров в самите си срещи са си договаряли процентите, сами са си уговорили вноските, сами са си определяли сумите. Никъде няма където да съм поискала и получила подарък, както приказват. СРС-тата имат такива доказателства в наша изгода и съм спокойна, че към този момент сме в правосъдна фаза. Спокойна съм, че към този момент ще има арбитър, който ще гледа двустранно на нещата и ще бъде обективен. Очаквайте вести ".

Иванчева се оплака от изискванията в Сливенския затвор. Те били толкоз неприятни, че принуждавали всеки да признае виновност и да подписа съглашение с прокуратурата. Тя и Биляна Петрова обаче нямало да се пречупят. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР