Специализираният боксов сайт badlefthook.com посочи Кубрат Пулев (25-1, 13 с

...
Специализираният боксов сайт badlefthook.com посочи Кубрат Пулев (25-1, 13 с
Коментари Харесай

Специалисти: Пулев ще разбие на парчета Бризийл

Специализираният боксов уебсайт badlefthook.com уточни Кубрат Пулев (25-1, 13 с нокаут) за безспорен любимец против Доминик Бризийл (19-1, 17 с нокаут) при възможна среща сред двамата. От там са безапелационни, че Кобрата няма да има проблеми и ще си обезпечи званието кандидат №1 на IBF, нанасяйки второ проваляне на американеца, написа sportal.bg.

“По всяка възможност Пулев ще го разбие на части с левия си прав. Хубавото най-малко е, че Белята ще окаже подобаваща опозиция ”, написа изданието.

Според boxingnews24.com пък Антъни Джошуа би бил повече от благополучен да пази пояса си точно против Бризийл, който победи с нокаут в седмия рунд преди две години.

“Този мач ще прилича нещо като спаринг за Джошуа. Ще бъде прекомерно елементарно за него, по тази причина е по-добре Пулев да завоюва. ”

Както е известно, през вчерашния ден от интернационалната боксова федерация (IBF) насрочиха промоутърски търг за мач сред българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев и американеца Доминик Бризийл на 10 април. 

Ако мениджърите на двамата боксьори съумеят да се уточнят за място и дата на осъществяване на дуел посред им, даже и 15 минути преди отварянето на офертите, то търгът ще бъде анулиран. 

Както е известно, след загубата Владимир Кличко Кобрата е в серия от пет следващи победи, като последният му мач бе през април 2017 година, когато той победи Кевин Джонсън. Българинът трябваше да се изправи против международния първенец Антъни Джошуа през ноември предходната година, само че се контузи и дуелът бе анулиран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР