Специализираният апелативен съд потвърди изцяло решението на Наказателен съд, с

...
Специализираният апелативен съд потвърди изцяло решението на Наказателен съд, с
Коментари Харесай

Разследваните за ТЕЛК аферата във Варна лекари остават на свобода

Специализираният апелативен съд удостовери напълно решението на Наказателен съд, с което бяха пуснати от ареста варненските медици Петко Ников, Юлиян Крумов, Ваня Петкова и Мима Великова, заяви Радио Варна. Единствено за братята - сирийци, апелативните съдии видяха данни да са взели участие в търговия с неистинен документи за ТЕЛК и потвърдиха домашните им арести, написа nakratko.

``
реклама

Преди окончателното правосъдно решение лекар Мима Великова разяснява пред публицисти, че познава двамата братя - единия, тъй като й е сътрудник, а след това - и другия, тъй като те постоянно се движели дружно. " Но с останалите сътрудници няма никакви данни, че ние в миналото сме разговаряли и че сме проведена незаконна група. За мен това обвиняване е безпределно тежко ", сподели кардиоложката.

След като чу решението на съда, лекар Мима Великова разгласи, че поради 72-часовото си задържане ще търси правата си в Европейския съд за правата на индивида в Страсбург.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР