Специализирани полицаи с кучета и шест пропускателни пунктове ще има

...
Специализирани полицаи с кучета и шест пропускателни пунктове ще има
Коментари Харесай

Полицаи с кучета и пропускателни пунктове на площад Батенберг в София

Специализирани служители на реда с кучета и шест пропускателни пунктове ще има на площад " Батенберг " в центъра на София тази, където ще се организира празничния концерт. Началото му е 21.00 ч, само че от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че хората ще бъдат допускани от 19.00 ч.

" Ще бъдат подхванати всички ограничения за обезпечаването на реда и сигурността преди, по време на и след привършване на събитието. Вече е спряно придвижването по бул. Цар Освободител. Колегите заемат места на КПП-тата. Всеки миг ще стартира инспекцията със служебно животно. Ще има антитерористични екипи в периметъра, който е отцепен, като от към 19.00 ч, след привършване на подготовката, ще има подготвеност за стартиране на КПП-тата. Граждани с по-особено държание, прекалили с използването на алкохол да вземем за пример, няма да бъдат допускани. Както и малолетни, малолетни без компаньон. Ще бъдат отпращани жители, които имат в себе си неразрешени движимости и предмети - пиротехнически произведения, хладно оръжие, стъклени бутилки, парфюми в стъклени опаковки. Също по този начин жителите, които са с по-големи пакети и багажи и следва да имат повече самообладание, с цел да бъдат тествани по отношение на тяхната сигурност и сигурността на останалите присъстващи ", сподели основен контрольор Иван Георгиев, шеф " Масови мероприятия " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Градският превоз ще работи с удължено разписание. Вече е лимитирано придвижването на пътни транспортни средства в региона. До 01:00 часа на 1 януари ще продължи концертът. Няма да има фойерверки и пиротехника. Предвидено е светлинно шоу.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР