Специализираната прокуратура разследва кмета на община Поморие от ГЕРБ Иван

...
Специализираната прокуратура разследва кмета на община Поморие от ГЕРБ Иван
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата разследва кмета на Поморие

Специализираната прокуратура проверява кмета на община Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев за продажбата на обществена общинска благосъстоятелност под паметника на Яворов в черноморския град.
Казусът „ Яворов “ се трансформира в общонационална идея след следствията на Биволъ за противозаконната продажба и приготовленията за нея от 1989 година!

Окръжна прокуратура – Бургас е на мнение, че има осъществени голям брой закононарушения от общ темперамент, отбелязва уеб сайтът "Авантаж ".



Установява се съществуването на задоволително данни за осъществени закононарушения от кмета на община Поморие по чл.282, член 219 и член 220 и други от Наказателен кодекс, с оглед множеството нарушавания от негова страна на Закона за общинската благосъстоятелност.

Обект на следствие от прокуратурата е и съществуването на нарушавания, установени от АДФИ при осъществена инспекция на(д) Община Поморие за правомерност.

Проверката на Окръжна прокуратура - Бургас бе стартирана по самостоятелните един от различен сигнали на вицепремиера на България Валери Симеонов и кореспондента на „ Бивол “ от Поморие Стоян Тончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР