Специализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в Община "Младост",

...
Специализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в Община "Младост",
Коментари Харесай

Кметицата на Младост Десислава Иванчева задържана с парите от огромен подкуп

Специализираната прокуратура организира следствие за корупционни закононарушения в Община "Младост ", заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
„ Разследването се прави взаимно с Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ). В момента се правят претърсвания и разпити на очевидци. Повече информация ще бъде показана на следващия ден, в 11.00 часа, в Съдебната палата “, разяснява прокурор Арнаудова.
Арестът е осъществен на на кръстовището на бул. "Васил Левски " и ул. "Ген. Гурко " пред Министерство на спорта. Десислава Иванчева била хваната с крупна сума пари - 70 000 евро. Това била единствено първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на позволение за градеж.
При акцията били арестувани и заместничка на Иванчева и медиатори за предаването на подкупа. Движението е затруднено, контролира се от пътни служители на реда. На място има и кола за спешна помощ. Иванчева стои права до полицейски автомобил. Полицейското наличие е засилено. Пространството към мястото на акцията е заградено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР