Специализираната прокуратура повдигна обвинения на девет лица за участие в

...
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на девет лица за участие в
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата погна кмет за сводничество

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на девет лица за присъединяване в проведена незаконна група за набиране на дами за развратни дейности в София, ръководена от сегашния кмет на село Тъжа. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна профилирана прокуратура. Те са арестувани на 27 против 28 април 2018 година при профилирана интервенция на ГДБОП и Специализираната прокуратура.

Събраните досега доказателства сочат, че групата е работила от началото на 2017 година Под нейн надзор двадесет дами от София и страната са предложили полови услуги против възнаграждение. Срещу тях не е упражнявано принуждение, множеството обаче са били държани според от участници в групата.

На дамите била оставяна половината от заработваната от тях сума. Клиентите били набирани в известно нощно заведение в София и посредством разгласи.

Предоставяни им били и пространства в къща и апартамент, близо до столичното нощно заведение. Нерядко дами били поръчвани и на адреси, където членове на групата ги транспортирали с персонални коли против такса от 20 лева, която плащал клиентът. Шофьорите играели ролята на охранители на дамите, постоянно прибирали от тях дължимото на групата.

По случая са разпитани огромен брой очевидци, в това число пред арбитър. В хода на следствието са употребявани СРС.

Днес Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд искане за налагане на мярка „ Задържане под стража " на седем от участниците в групата. На другите двама са избрани ограничения за неотклонение „ Парична гаранция ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР