Специализираната машина, с която то се извършва, е най-новата придобивка

...
Специализираната машина, с която то се извършва, е най-новата придобивка
Коментари Харесай

Започна миенето на улици във Видин

Специализираната машина, с която то се прави, е най-новата облага в автопарка на Общинско дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “. Тя дава опция за миене на пътното платно както със струйници, по този начин и с маркуч.
„ Целта ни е да се понижи запрашаването. Видин е измежду градовете с най-висока централизация на фини прахови частици във въздуха и по тази причина за Общината е извънредно значимо осъществяването на набелязаните ограничения за справяне с този проблем “, изясни шефът на общинското дружество Емилиян Евтимов. Той добави, че желанията са в бъдеще да се закупят още една или две миячни машини.
 Видин изпрати тържествено Випуск 2021 (СНИМКИ) Видин изпрати тържествено Випуск 2021 (СНИМКИ)
За 440 зрелостници в Община Видин през днешния ден удари последният звънец. Всички учебни заведения изпратиха тържествено своите зрелостници. Кметът на Общ...

Припомняме, че при започване на годината Община Видин се снабди с две мотометачки и към този момент интензивно се прави машинно метене на улиците. Сега дейностите ще бъдат координирани, като концепцията е първо улицата да се измита, а по-късно да се премине и към измиването, с цел да се реализира оптимален резултат.
Миенето и метенето на пътната мрежа се извършва по график, съгласуван с местоположението и натовареността на придвижването. Гражданите могат да се срещнат с него на интернет страницата на Община Видин:
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР