Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения
Коментари Харесай

Спецакция срещу битовата престъпност в Стара Загора

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред, обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони се прави в област Стара Загора през днешния ден, потвърдиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В момента се ревизират търговски обекти и се стопират коли на инцидентен принцип. 

Директорът на ОДМВР - Стара Загора ст. комисар Лазар Христов заяви през вчерашния ден пред публицисти, че се плануват съответни ограничения за обезпечаване на сигурността на популацията и запазване на публичния ред в обитаемоте места в района.

„ Предстоят и много интервенции и реализации от наша страна на локално и национално равнище за попречване на сходни произшествия ”, сподели той.

Христов взе участие и в среща с кметове на обитаеми места в Казанлъшко, с които бяха разисквани съответните ограничения, които ще бъдат взети за попречване на бъдещи сходни произшествия.

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места и правонарушения на публичния ред беше осъществена на 21 март и в селата Тъжа и Манолово, в която бяха арестувани 13 лица. 

В района на Казанлък има засилено полицейско наличие, мотив за което е всеобщият пердах на паркинга на Кооперативния пазар в града на 20 март, при който един почина, а за живота на петима души има заплаха, напомня Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР