Специализирана полицейска операция по разкриване на престъпления за противодействие на

...
Специализирана полицейска операция по разкриване на престъпления за противодействие на
Коментари Харесай

Спецакция на МВР с хеликоптер на АМ Марица срещу мигранти и каналджии

Специализирана полицейска интервенция по откриване на закононарушения за противопоставяне на противозаконната миграция и трафика на хора, държане и разпространяване на опиати, вещно укриване, акцизни артикули без бандерол стартира тази заран на 83 км от Автомагистрала “Марица ”, след пътен възел Любимец в посока Хасково, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Полицейските дейности са за определяне и задържане на нелегално пребиваващи чужденци и на лица, съпричастни към каналджийска активност, лица оповестени за локално и общодържавно търсене и такива, укриващи се от наказателно гонене.

В интервенцията вземат участие чиновници на Хасковската дирекция и сътрудниците им от РДГП-Смолян, включени са и служебни кучета. Използват се електронни и механически средства, автотранспортна техника, хеликоптер, газ анализатори и средства за връзка, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Целият трафик по аутобана в посока София в региона на Любимец се отбива на паркинг. Там се прави инспекция на всички коли, заяви Нова телевизия.

 Снимка: Министерство на вътрешните работи
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР