Специализирана полицейска операция по линия разпространение на наркотични вещества проведоха

...
Специализирана полицейска операция по линия разпространение на наркотични вещества проведоха
Коментари Харесай

Задържаха двама с дрога при спецакция на полицията в Русе

Специализирана полицейска интервенция по линия „ разпространяване на наркотични субстанции ” организираха чиновниците на Областна дирекция на МВР-Русе под надзора на Окръжната прокуратура.

В хода й на основен път Русе – Варна, в региона на Държавно земеделско стопанство, чиновниците на реда са спрели лек автомобил „ БМВ ” с русенска регистрация. В колата са пътували двама мъже от Русе на 34 година и 25 година Малко преди задържането им 25-годишният е изхвърлил от колата полиетиленов плик с към 100 грама метамфетамин. Впоследствие пликът с наркотичните субстанции е открит на към 40 метра от автомобила и конфискуван по надлежния ред. При обиските в 35-годишния е открито топче със суха тревна маса, реагираща позитивно за марихуана. На място е осъществен оглед.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс, което се следи от Окръжна прокуратура – гр. Русе. Двамата мъже са арестувани по ЗМВР за период до 24 часа. Работата по следствието продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР