Специализирана полицейска операция е проведена днес на територията на видинския

...
Специализирана полицейска операция е проведена днес на територията на видинския
Коментари Харесай

Мащабна спецакция във Видинско, двама са арестувани /снимки/

Специализирана полицейска интервенция е извършена през днешния ден на територията на видинския квартал „ Нов път “ и в село Арчар, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В акцията са участвали и 6 екипа на жандармерията. 
В изискванията на необходимост криминалисти направили претършуване на частен адрес в Арчар, населяван от 61-годишен. Там разкрили и иззели самоделна пушка и два газови револвера със следи от интервенции по тях. Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа, по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Към 10 часа на ул. „ Стара планина “ в кв. „ Нов път “ униформени спрели за инспекция лек автомобил, ръководен от 29-годишен локален гражданин. При тестване с техническо средство за съществуване на наркотични субстанции тестът на лидера реагирала позитивно на канабис. Мъжът е арестуван за период до 24 часа, по случая е формирано бързо произвеждане.
В изискванията на необходимост криминалисти направили огледи в два частни парцела на ул. „ Иглика “, там разкрили декоративни растения (туя) – обект на обири от дворове на две детски градини във Видин. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Ден по-рано били арестувани авторките на похищенията - дами на 20 и 30 години, които след това продали в квартала откраднатите растения.
В хода на интервенцията са формирани и четири полицейски преписки след инспекции на четири частни адреса, където униформените открили общо 8 кубика дърва без контролна горска марка. На стопаните съставили актове по Закона за горите.
По време на акцията полицейските чиновници ревизирали 98 моторни транспортни средства, 117 лица (13 от тях – престъпен контингент), два пункта за изкупуване на черни и цветни метали, три заложни къщи и два автосервиза. За установени нарушавания по Закона за придвижването по пътищата съставили 16 акта и 12 фиша. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР